Mød vennerne

 
 
Mariehønen Rolle

Rolle Mariehøne

Rolle, den sortplettede mariehøne, danser på bladene og vimser gennem Hepper Planets sommerregn. Blomsterne og træerne får hende til at ønske sig højere op i himlen. Lad os flyve!


 
Bien Bizzi

Bizzi Bi

At være travl som en bi, er ikke altid let – med mindre man er en bi naturligvis. Bizzi er en glad honningbi, der leger med sine venner fra Hepper Planet. Lad os summe!


 
Frøen Funky

Funky Frø

Når solen skinner over Hepper Planet, kvækker Funky med resten af sit orkester. Han vækker dig kærligt om morgenen og putter dig forsigtigt om aftenen. Lad os kvække!


Cosmo Kat

Cosmo Kat

Cosmo, den uldne killing, lever som om hun har ni liv og morgendagen ikke findes. Det bedste hun ved er, at udforske det hele på Hepper Planet. Lad os lege!


Text

pinto pingvin

I den antarktiske tundra bor den venlige pingvin, Pinto. Han sørger for, at du holder dig oprejst i de kolde snestorme, og at du forbliver varm i de kolde polarnætter på Hepper Planet. Lad os glide!


nini_kanin

Nini Kanin

Midt i Hepper Planets skov bor Nini. Hun venter ofte på sine venner ude foran sin hule. Herligt selskab og masser af sjov er det bedste. Lad os grine!


buddy_bjoern

Buddy Bjørn

Hvad enten det er forår eller efterår, så leder bjørnen efter dig for at kramme. Buddy er en tillidsvækkende bjørn, der elsker livet med vennerne fra Hepper Planet. Lad os kramme!


monsteret_morty

Morty Monster

Alle på Hepper Planet plejede at være bange for Morty. Hans monsterlignende udseende og dybe stemme var ikke altid værdsat. Idag er Morty en vellidt, sjov og skør ven. Lad os brøle!